Insperia

Loading...

Projects / Stage marketing en communicatie

Stage Marketing

Stage marketing en communicatie 

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek in de regio Rotterdam en heb jij affiniteit met IT, social media, communicatie en (online)marketing? Weet jij hoe je op een creatieve manier producten en diensten doelbewust kunt positioneren in campagnes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Als marketing & communicatie stagiair werk je mee aan activiteiten en plannen die elke dag weer net even anders zijn. Je doet ervaringen op binnen diverse werkgebieden van marketing, ICT en internet. Dit maakt je stage zeer afwisselend en erg leerzaam. Je gaat op creatieve wijze aan de slag met social mediakanalen, blogs, SEO en content managementsystemen. Daarnaast zullen zowel interne- als externe communicatie-activiteiten een belangrijk onderdeel zijn van deze stage. Je kunt hierbij denken aan:

- Product en bedrijf presentaties
- Product en bedrijf beschrijvingen
- Product ‘White papers’ en handleidingen

Het leren maken van ontwerp, infographics en coderen behoort zeker tot de mogelijkheden!  

Wat we bieden:

We bieden je een stageplaats met ruimte voor initiatief, vrijheid en een passende stagevergoeding binnen een inspirerende, informele en sociale bedrijfscultuur waar je onderdeel wordt van een hecht jong team.

Je krijgt de mogelijkheden om afwisselende activiteiten uit te voeren binnen een prettige werksfeer met gezellige collega's die hun expertise graag met je delen en kun je aan de slag met uiteenlopende uitdagende projecten voor aansprekende organisaties.

Wij investeren in onze medewerkers maar ook in onze stagiaires voor op de lange termijn. Er is alle ruimte voor doorgroeimogelijkheden en begeleiding. Je krijgt de ruimte om vorm te geven aan jouw eigen ideeën!

Wat we van je verwachten:

Je bent betrokken, zelfstandig, sociaalvaardig, communicatief, ondernemend, een absolute teamspeler en hebt sterke affiniteit met (online) marketing. Je hebt kennis van social mediakanalen en kunt content beheren in blog- en content managementsystemen. Ervaring met WordPress is een pré.

Je vindt onderzoek binnen uiteenlopende werkgebieden en zelfontplooiing een uitdaging en bent een sparringpartner voor collega’s en klanten, met name op inhoudelijk vlak. Als HBO of WO student beheers je de Nederlandse en Engelse taal zeer goed, zowel in woord als geschrift.

Heb je sterke kwaliteiten maar kan je nog niet (volledig) aan al onze verwachtingen voldoen? Of ben je gewoon heel intelligent? Laat dit je niet afschrikken om alsnog een poging te wagen!

Over Tripany

Tripany B.V. is een full-service online mediabureau. We werken voor een groeiend aantal landelijke, internationale en lokale opdrachtgevers uit verschillende branches.

Ons team bestaat uit verschillende mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. De bedrijfsstructuur is vlak zodat er snel geschakeld wordt en iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. De sfeer is zeer informeel en dynamisch. De projecten waaraan gewerkt wordt lopen zeer uiteen waardoor dagelijkse sleur wordt vermeden. Onze uitdagingen zijn het ontwikkelen van backend systemen, management platformen en IoT oplossingen.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan je motivatiebrief en cv naar vacature@tripany.com